Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 januari 2017"Lieve kinderen, mijn Zoon was de bron van liefde en licht toen Hij sprak op aarde aan de mensen van alle volken. Mijn apostelen, volg Zijn licht. Dit is niet gemakkelijk. Jullie moeten klein zijn. Jullie moeten jezelf kleiner maken dan anderen; met de hulp van het geloof vervuld worden van Zijn liefde. Geen enkele persoon op aarde kan een wonderbaarlijke ervaring beleven zonder geloof. Ik ben met jullie. Ik maak mezelf aan jullie bekend door deze bezoeken, door deze woorden; Ik verlang jullie te getuigen van mijn liefde en moederlijke zorg.

Mijn kinderen, verspil geen tijd met het stellen van vragen waarop nooit een antwoord komt. Aan het einde van je reis op aarde, zal de hemelse Vader ze jou geven. Weet dat God altijd alles weet; God ziet, God bemint. Mijn meest geliefde Zoon verlicht het leven, verdrijft de duisternis, en mijn moederlijke liefde die mij tot bij jullie brengt is onuitsprekelijk, mysterieus maar écht.

Ik druk mijn gevoelens uit voor jullie: liefde, begrip en moederlijke goedheid. Van jullie, mijn apostelen, vraag Ik jullie rozen van gebed, die daden van liefde moeten zijn. Dit zijn de dierbaarste gebeden voor mijn moederlijk hart. Ik offer hen op bij mijn Zoon die geboren werd in jullie belang. Hij ziet jullie en hoort jullie. Wij zijn altijd dichtbij jullie. Dit is de liefde die oproept, verenigt, bekeert, bemoedigt en vervult. Daarom, mijn apostelen, houd steeds van elkaar en bovenal, houd van mijn Zoon. Dit is de enige weg naar verlossing, naar het eeuwige leven. Dit is mijn dierbaarste gebed dat mijn hart vervult met de heerlijkste geur van rozen. Bid, bid altijd voor jullie herders, dat ze de kracht mogen ontvangen om het licht van mijn Zoon te kunnen zijn. Dankjewel."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Foto's van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish