Priester Hans Vergeer (hoofdcelebrant) tijdens zijn laatste Medjugorjebedevaart, eerder dit jaarOp 26 december 2016 om 14.20 uur is Priester Hans Vergeer in alle rust overleden. We vertrouwen en geloven dat Pastoor Hans is opgenomen in de liefde bij God de Vader, die alle pijn en zorgen van ons weg neemt. Pastoor Hans mag nu wonen bij Moeder Maria, alle heiligen en engelen, hij mag vol aanbidding staan voor Gods troon. Hier verlangde hij naar.

Een van de laatste zinnen die Pastoor Hans ons heeft gezegd is: "Je kan nooit zo diep vallen, als in de handen van God."

De organisatie wilt iedereen bedanken voor alle gebeden, misintenties en andere wijze van betrokkenheid. Pastoor Hans voelde duidelijk dat hij werd gedragen in zijn ziek zijn door al jullie lieve mensen.

E.H. Vergeer begeleidde de Medjugorjebedevaarten van Rejoice Reizen uit Nederland. De organisatie maakte eerder al bekend geen bedevaartreis naar Medjugorje te zullen organiseren in 2017. 

De Eucharistie van vreugde en dankzegging wordt gevierd op dinsdag 3 januari om 11:00 uur in de kerk van H. Maria Koningin, aan de Memlinghof te Krimpen aan den IJssel (NL), gevolgd door de begrafenis in het familiegraf op begraafplaats “Westduin”, Ockenburghstraat 27, 2553AA te Den Haag.

Bedevaart.net biedt de familie, naasten en alle leden, begeleiders en bedevaartdeelnemers van Rejoice Reizen onze diepste blijken van christelijk medeleven aan.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish