Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 december 2016"Lieve kinderen, mijn moederlijk hart weent wanneer Ik zie wat mijn kinderen doen. De zonden nemen toe, de zuiverheid van de ziel wordt alsmaar minder belangrijk, de Zoon wordt vergeten en alsmaar minder geëerd, en mijn kinderen worden vervolgd. Daarom, jullie mijn kinderen, apostelen van mijn liefde, roep met hart en ziel de naam van mijn Zoon aan. Hij zal jullie woorden van licht schenken. Hij zal zich kenbaar maken aan jullie, Hij breekt het brood met jullie en geeft jullie woorden van liefde zodat jullie hen kunnen omvormen in barmhartige daden en zo getuigen worden van de waarheid.

Daarom kinderen, wees niet bevreesd. Laat mijn Zoon binnentreden bij jou. Hij zal jou gebruiken om zorg te dragen voor de gewonden en om verloren zielen te bekeren. Daarom, mijn kinderen, keer terug tot het bidden van de Rozenkrans. Bid hem met gevoelens van goedheid, offerbereidheid en vergevingsgezindheid. Bid niet enkel met woorden maar ook met daden van barmhartigheid.

Bid met liefde voor alle mensen. Mijn Zoon heeft door zijn offer de liefde verheven. Daarom, leef met Hem zodat je kracht en hoop mag bezitten, zodat je de liefde mag bezitten die leven is en die leidt naar het eeuwige leven. Door Gods liefde ben ook Ik bij jullie en zal jullie leiden met Moederlijke liefde. Dankjewel."

Mirjana zei dat Onze-Lieve-Vrouw erg verdrietig was.

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Op algemeen verzoek voegen we vanaf heden een PDF-versie toe.

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Foto's van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish