Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 augustus 2016"Lieve kinderen, Ik ben naar jullie gekomen -onder jullie- opdat jullie je zorgen aan Mij zouden geven zodat Ik ze kan aanbieden aan mijn Zoon; zodat Ik voor jullie ten beste kan spreken bij Hem. Ik weet dat ieder van jullie zijn zorgen heeft, zijn beproevingen. Daarom nodig Ik jullie uit op moederlijke wijze: kom naar de tafel van mijn Zoon. Hij breekt het brood voor jullie, Hij geeft Zichzelf aan jullie, Hij geeft jullie hoop, Hij vraagt om meer geloof, hoop en sereniteit van jullie. Hij vraagt van jullie om innerlijk te strijden tegen egoïsme, veroordelingen en menselijke zwakten. Daarom zeg Ik jullie als moeder: bid want het gebed geeft jullie de kracht voor die innerlijke strijd.

Toen mijn Zoon klein was, zei Hij me vaak dat er velen zullen zijn die van mij houden en die mij 'moeder' zullen noemen. Bij jullie voel Ik liefde. Dankjewel. Omwille van die liefde smeek Ik mijn Zoon dat niemand van jullie naar huis zou gaan zoals hij gekomen is. Dat jullie des te meer hoop, genade en liefde mee zouden nemen. Dat jullie apostelen van liefde zouden zijn die met hun leven getuige zijn dat de Hemelse Vader de bron is van het leven en niet van de dood.

Lieve kinderen, opnieuw smeek Ik jullie op moederlijke wijze te bidden voor diegenen die uitverkozen zijn door mijn Zoon, voor hun gezegende handen, voor julllie herders. Dat zij zouden preken over mijn Zoon met des te meer liefde en op die manier bekeringen tot stand brengen. Dankjewel."

Foto's van de Verschijning

Filmpje van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish