Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

Zienster Mirjana tijdens de Verschijning van 2 juli 2016"Lieve kinderen, mijn ware, levende aanwezigheid onder jullie, zou jullie blij moeten maken want dit is de grote liefde van mijn Zoon. Hij zendt Mij onder jullie zodat Ik jullie met moederlijke liefde kan beschermen, en dat jullie zouden begrijpen dat pijn en vreugde, lijden en liefde jullie ziel intens doet leven. Laat Mij jullie opnieuw oproepen om het het hart van Jezus te verheerlijken, de kern van het geloof, de Eucharistie.

Van dag tot dag, door alle eeuwen heen, keert Mijn levende Zoon tot jullie terug. Hij keert naar jullie terug, hoewel Hij jullie nooit verlaten heeft. Als iemand van jullie, mijn kinderen, naar Hem terugkeert, springt mijn moederhart op van vreugde. Daarom, mijn kinderen, keer terug naar de Eucharistie, naar mijn Zoon. De weg naar mijn Zoon is moeilijk, vol van onthechting, maar op het einde is er altijd Licht.

Ik begrijp jullie pijn en lijden en met mijn moederlijke liefde veeg Ik jullie tranen weg. Vertrouw op mijn Zoon, want Hij zal voor jou doen wat je niet eens weet hoe het te vragen. Jullie, mijn kinderen, zouden zich enkel maar zorgen moeten maken over jullie ziel, want dat is het enige op aarde dat jullie toebehoort. Jullie zullen haar, vuil of rein, voor de Hemelse Vader brengen. Denk eraan, geloof in de liefde van mijn Zoon wordt altijd beloond. Ik smeek jullie, bid heel bijzonder voor diegenen die mijn Zoon geroepen heeft om Hem na te volgen en Zijn kudde te beminnen. Dank jullie."

Foto's van de Verschijning

Filmpje van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish