Voor deze Verschijning aan Mirjana bij het Blauwe Kruis stroomde een menigte pelgrims toe in Medjugorje, alsof het de verjaardag van de Verschijning betrof.  Al op vrijdag en zaterdag arriveerden grote groepen in afwachting van de Verschijning op zondag.

Vele pelgrims brachten biddend de nacht door op de Verschijningsberg en om 4u in de ochtend was de zone rond het Blauwe Kruis volgepakt met pelgrims.  Men bad de Rozenkrans tot het moment van de Verschijning aangebroken was.

Mirjana kwam toe om 8u30 en begon te bidden.  De Verschijning begon om 8u46.  Mirjana keed ernstig en sprak met Onze-Lieve-Vrouw.  Mirjana  had daarbij niet zoveel emotie op het gelaat als anders.  De Verschijning duurde 3 minuten en eindigde om 8u49.  Na afloop boog Mirjana onmiddellijk voorover en bad nog een tijdje.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen!  De Goede Vader roept u vandaag door mij op om, met uw ziel vervuld van liefde, u op te maken voor een geestelijk bezoek.  Lieve kinderen, wees vol van genade, heb oprecht berouw over uw zonden en verlang naar het goede.  Verlang hier ook naar namens hen die er niet toe gekomen zijn om het volmaakte van het goede te kennen.  U zult God meer behagen.  Dank u wel."

Onze-Lieve-Vrouw zegende alle religieuze voorwerpen en zegende ook in het bijzonder de aanwezige priesters.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish