Onze-Lieve-Vrouw bidt voor priesters en voor priesterroepingenHet was een prachtige heldere avond, maandagavond in Medjugorje. Pelgrims van over de hele wereld verzamelden zich op de top van de Verschijningsberg om zich in gebed te verenigen met Ivan en zijn gebedsgroep. Om 20u45 begonnen de mensen liedjes te zingen. Rond 21u30 vroeg Ivan om de Blijde mysteries van de rozenkrans te bidden. Bij het einde van de rozenkrans werd iedereen stil, in afwachting van de Verschijning die om 22u kwam. Onze-Lieve-Vrouw bleef enkele minuten, waarna Ivan verklaarde:

"Ook vandaag wil ik jullie het voornaamste vertellen uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw. Ook deze avond kwam Onze-Lieve-Vrouw blij en vreugdevol onder ons en zegende ons allen met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen".

Daarna bad Maria een tijdlang met uitgestrekte armen over ons. Zij bad in het bijzonder voor de aanwezige zieken. Daarna bad Onze-Lieve-Vrouw speciaal voor de priesters en voor priesterroepingen in de Kerk. Dan zegende Onze-Lieve-Vrouw ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende Ze alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Vervolgens heb ik jullie allen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder ook de zieken aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw nog een tijdje verder over ons bidden en in dat gebed ging Zij van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen"."

Onze-Lieve-Vrouw gaf deze avond dus geen publieke boodschap maar Ivan onderstreepte dat Onze-Lieve-Vrouw speciaal gezegd heeft te bidden voor de priesters en priesterroepingen.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish