Onze-Lieve-Vrouw verscheen opnieuw aan Ivan en zijn gebedsgroepMaandagavond 9 mei kwam Ivan opnieuw samen met zijn gebedsgroep op de Verschijningsberg. Om 21u begon men liedjes te zingen. Een half uurtje later vroeg Ivan om de blijde mysteries van de rozenkrans te bidden voor vrede in de wereld en in de gezinnen.

Het was een prachtige avond van vredevol gebed onder een hemel vol sterren. Rond 22u verscheen Onze-Lieve-Vrouw. De Verschijning duurde verscheidene minuten. Daarna gaf Ivan de volgende beschrijving: "Zoals steeds wil ik jullie het voornaamste meegeven uit de de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw. Ook deze avond kwam Onze-Lieve-Vrouw vreugdevol en gelukkig onder ons en begroette ons allen met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna bad Zij een tijdje over alle aanwezigen, in het bijzonder bad Zijn over de zieken die hier zijn. Daarna zei Onze-Lieve-Vrouw:

"Lieve kinderen, ook vandaag vraag Ik jullie opnieuw: doe mijn Boodschappen herleven en beleef mijn Boodschappen. En heel in het bijzonder vraag Ik jullie: bid voor vrede, bid voor vrede, voor vrede in de wereld. Weet, lieve kinderen, dat Ik met jullie ben en dicht bij jullie ben. Bid samen met de Moeder. Houd vol. Word niet moe. Dank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Daarna zegende Onze-Lieve-Vrouw ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb ieder van jullie, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw. In het bijzonder heb ik de zieken bij Haar aanbevolen.

Daarna bleef de Heilige Maagd nog een tijdlang over ons bidden en ging van ons heen in dat gebed, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen"."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish