Nachtelijke Verschijning op de PodbrdoVrijdagavond 18 juni om 22u kwam de gebedsgroep van Ivan Dragicevic voor het eerst deze zomer samen op de Podbrdo, de Verschijningsberg.

Eén week voor de 29ste verjaardag van de Verschijningen van Maria in Medjugorje, gaf Onze-Lieve-Vrouw een zeer mooie boodschap aan Ivan.

Ivan vertelt: "Onze-Lieve-Vrouw verscheen vanavond erg vreugdevol en gelukkig.  Zoals altijd begon Zij met ons te verwelkomen en moederlijk te begroeten met de woorden:

"Geloofd zij Jezus, lieve kinderen"

Daarna strekte Onze-Lieve-Vrouw haar handen over ons uit en bad gedurende enige tijd.  Dan zegende ze ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle voorwerpen die gezegend moesten worden.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen! Ook vandaag, in deze tijd van genade, wil ik u oproepen om te bidden. Hernieuw mijn boodschappen.  Beleef mijn boodschappen. Lieve kinderen, dit is een tijd van verantwoordelijkheid. Beleef mijn boodschappen op een verantwoorde manier. Lieve kinderen, ik verlang van u dat ge werken doet, in plaats van woorden. De Moeder bidt voor u en spreekt voor ieder van u ten beste bij haar Zoon. Dank u wel, lieve kinderen, dat u ook vandaag mij en mijn boodschappen hebt willen aanvaarden en dat u wilt leven naar mijn boodschappen."

Vervolgens, zegt Ivan, heb ik u allen aanbevolen bij Maria.  Al uw noden, al uw intenties, uw gezinnen en in het bijzonder ook alle aanwezigen die ziek zijn.  Ik bad een Onze Vader en een Glorie-zij-de-Vader met Maria.  De Gospa heeft ons daarna al biddend verlaten, omgeven door een verlicht kruisteken en met de woorden:

"Ga in vrede, mijn lieve kinderen."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish