Zienster Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van vandaagOnze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik heb jullie opgeroepen en roep jullie opnieuw op om mijn Zoon te leren kennen, om de Waarheid te leren kennen. Ik ben met jullie en bid voor jullie welslagen. Mijn kinderen, jullie moeten veel bidden opdat jullie meer liefde en geduld hebben en weten hoe offer te verduren en arm van geest te zijn.

Door de Heilige Geest is mijn Zoon voortdurend bij jullie. Zijn Kerk wordt geboren in ieder hart dat Hem leert kennen. Bid dat jullie mijn Zoon mogen leren kennen, bid dat jullie ziel één mag worden met Hem. Dat zijn het gebed en de liefde die anderen aantrekt en jullie tot mijn apostelen maakt.

Ik kijk naar jullie met liefde, met een moederlijke liefde. Ik ken jullie, Ik ken jullie pijn en zorgen, want ook Ik heb geleden in stilte. Mijn geloof gaf me liefde en hoop. Ik herhaal, de Verrijzenis van mijn Zoon en mijn Tenhemelopneming zijn hoop en liefde voor jullie. Daarom, mijn kinderen, bid dat jullie de Waarheid leren kennen en een sterk geloof hebben dat jullie hart zal leiden en jullie pijn en lijden zal omvormen in liefde en hoop. Dank jullie."

Onze-Lieve-Vrouw zegende alle aanwezigen en alle religieuze voorwerpen. De Verschijning vond plaats bij Mirjana Dragicevic thuis.

Foto's van de Verschijning

Filmpje van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish