Op de avond van de verjaardag van de Verschijningen  verzamelden tienduizenden pelgrims zich op de plaats waar alles 29 jaar geleden begon, de Verschijningsberg.

Rond 23u verscheen Onze-Lieve-Vrouw aan Ivan.  Na afloop verklaarde Ivan dat hij in 29 jaar Verschijningen Onze-Lieve-Vrouw nog nooit zo gelukkig gezien heeft!  Opmerkelijk, want ook de Boodschap aan Marija Pavlovic wordt gekenmerkt door grote vreugde.

Eerder op de avond kwamen Marija en Ivan naar de Aanbiddingskapel naast de kerk voor hun Verschijning om 18u40.  Rond de kerk waren vele duizenden gelovigen samengestroomd voor het Rozenkransgebed en de H. Mis.  Slechts weinigen wisten dat de Verschijning van Maria zou plaatsvinden midden onder hen!  Zij die ervan op de hoogte waren, knielden in de richting van de Aanbiddingskapel, wetende dat Onze-Lieve-Vrouw daar achter die ene muur was.

Op het moment van de Verschijningen legden velen hun hoofd of handen tegen de muur van de kapel om zo verbonden te zijn met Onze-Lieve-Vrouw die daar aanwezig was.  Aan de diepe emotie en de tranen op het gelaat van de mensen was te zien dat Maria zelfs mensenharten bereikt door betonnen muren.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish