Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik ben altijd bij jullie omdat mijn Zoon Mij aan jullie toevertrouwd heeft. En jullie, mijn kinderen, jullie hebben Mij nodig, jullie zoeken Mij, jullie komen tot Mij en jullie brengen vreugde in mijn Moederlijk hart. Ik houd van jullie, en blijf altijd van jullie houden, van wie lijdt en zijn pijn en lijden offert voor mijn Zoon en Mij.

Mijn liefde zoekt de liefde van al mijn kinderen en al mijn kinderen zoeken mijn liefde. Door de liefde zoekt Jezus eenheid tussen Hemel en aarde, tussen de Hemelse Vader en jullie, mijn kinderen - zijn Kerk. Het is daarom noodzakelijk veel te bidden, om te bidden en van de Kerk te houden waaraan jullie deelachtig zijn.

De Kerk lijdt op dit moment en heeft nood aan apostelen die, door van eenheid te houden, door te getuigen en te delen, de wegen van God openbaren. De Kerk heeft nood aan apostelen die groots werk verrichten door de Eucharistie van harte te beleven. Zij heeft nood aan jullie, mijn apostelen van liefde.

Mijn kinderen, al vanaf het begin werd de Kerk vervolgd en verraden, maar dag na dag groeide zij. Zij is onverwoestbaar omdat mijn Zoon haar een hart gaf, de Eucharistie, en het licht van zijn Verrijzenis scheen op haar en zal altijd op haar blijven schijnen. Daarom, wees niet bevreesd. Bid voor jullie herders, dat zij de kracht en de liefde mogen bezitten om een brug naar de Verlossing te zijn. Dank jullie." 

Filmpje van de Verschijning

 

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish