De gebedsgroep van Ivan kwam vrijdagavond bijeen op de Verschijningsberg. Kort voor 22u verscheen Maria gedurende een tiental minuten.

Ivan vertelt: "Onze-Lieve-Vrouw verscheen erg vreugdevol en gelukkig.  Zoals altijd begon Zij met ons te verwelkomen en moederlijk te begroeten met de woorden: "Geloofd zij Jezus, lieve kinderen"    Daarna strekte Onze-Lieve-Vrouw haar handen over ons uit en bad gedurende enige tijd.  Zij bad in het bijzonder voor de aanwezige zieken en de aanwezige priesters.  Dan zegende ze ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle voorwerpen die gezegend moesten worden.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap aan Ivan:

"Lieve kinderen!  Ook vandaag, opnieuw, roep ik jullie op in deze tijd van genade, te bidden in jullie gezinnen. Bid met je kinderen.  Lieve kinderen, rust, rust in mijn Zoon.  Kies voor mijn Zoon.  Ga met Hem op weg en jullie zullen vrede en blijdschap verkrijgen - liefde zal in jullie harten komen.  Lieve kinderen, de Moeder bidt voor jullie.  De Moeder spreekt voor elk van jullie ten beste bij haar Zoon. Ook vandaag verlang ik te zeggen dat ik van jullie houd. Volg mij. Dank jullie, lieve kinderen."

Vervolgens, zegt Ivan, heb ik u allen aanbevolen bij Maria.  Al uw noden, al uw intenties, uw gezinnen en in het bijzonder ook alle aanwezigen die ziek zijn.  De Gospa heeft ons daarna al biddend verlaten, omgeven door een verlicht kruisteken en met de woorden: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen."