Mirjana Dragicevic tijdens de Verschijning van Maria op 2 juli 2015Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik roep jullie op om het geloof in mijn Zoon te verspreiden - jullie geloof. Jullie, mijn kinderen, verlicht door de Heilige Geest, mijn apostelen, geef het door aan anderen, aan hen die niet geloven, die niet weten, die niet willen weten. Maar daarvoor moeten jullie veel bidden voor de gave van de liefde, want de liefde is het merkteken van het ware geloof. Jullie zullen apostelen van mijn liefde zijn.

De liefde herbeleeft steeds opnieuw de pijn en de vreugde van de Eucharistie. Zij herbeleeft de pijn van de Passie van mijn Zoon, die daarmee getoond heeft wat het betekent om onmetelijk te lief te hebben. Zij herbeleeft de vreugde dat jullie dit Lichaam en Bloed werd nagelaten om jullie te voeden met Hemzelf en op die manier één te worden met jou.

Wanneer Ik met tederheid naar jullie kijk, voel Ik een onmetelijke liefde die me sterkt in het verlangen om jullie een vast geloof te bezorgen. Een vast geloof dat jullie vreugde en blijdschap zal schenken op aarde en, uiteindelijk, ook in de ontmoeting met mijn Zoon. Daarom, leef zoals Hij, leef met liefde, leef in het licht dat jullie altijd verlicht in de Eucharistie.

Ik smeek jullie om vaak te bidden voor jullie herders, om te bidden zodat jullie des te meer liefde voor hen voelen want mijn Zoon heeft hen aan jullie gegeven om jullie te voeden met zijn Lichaam en jullie te leren beminnen. Daarom moeten jullie ook van hen houden. Maar, mijn kinderen, vergeet niet dat de liefde verdraagt en geeft, en helemaal nooit veroordeelt. Dank je wel."

Klik hier voor een fotoreportage van de Verschijning van vandaag.

Filmpje van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish