De Vredesmars van Humac naar MedjugorjeOp woensdag 24 juni 2015, feestdag van Johannes de Doper en vooravond van de verjaardag van de Verschijningen, zal zoals elk jaar de internationale Vredesmars gelopen worden. De Vredesmars start om 6 uur in de ochtend bij het klooster van de H. Antonius in Humac. Omstreeks 10 uur wordt de aankomst bij de kerk in Medjugorje voorzien.

Alle parochianen, bedevaarders en in het bijzonder ook de jongeren worden uitgenodigd zich in gebed aan te sluiten. De H. Missen deze dag in Medjugorje zijn om 7u, 8u, 11u en 19u. Het Rozenkransgebed op de Verschijningsberg komt op deze dag te vervallen. Om 22u begint de nachtwake in aanbidding bij het Allerheiligste Sacrament des Altaars. Om 23u eindigt de geleide aanbidding maar het Sacrament blijft voor stille aanbidding uitgestald tot 5u 's morgens.

Donderdag 25 juni viert Medjugorje de 34ste verjaardag van de Verschijningen. De H. Missen zijn dan om 5u, 6u, 7u, 8u, 9u en 11u (alle in het Kroatisch). De feestelijke Avondliturgie start om 19u. Daarna start om 22u nachtaanbidding tot 7u 's morgens.

De parochie roept alle automobilisten deze dagen op tot extra voorzichtigheid daar veel voetgangers en bedevaarders in gebed verzonken kunnen tijdens het wandelen.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish