Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, open je hart en probeer te voelen hoeveel Ik van je houd en hoezeer Ik zou willen dat jij van mijn Zoon houdt. Ik verlang dat je Hem des te meer leert kennen omdat het onmogelijk is om Hem te kennen en niet van Hem te houden, want Hij is liefde. Ik, mijn kinderen, ken jullie. Ik ken jullie pijn en lijden omdat Ik ze zelf ook beleefd heb. Ik lach met jullie in jullie vreugde en ik ween met jullie in jullie pijn. Ik zal jullie nooit verlaten. Ik zal altijd met moederlijke tederheid tot jullie spreken. En Ik, als een moeder, heb jullie open hart nodig om de liefde voor mijn zoon te verspreiden met wijsheid en eenvoud.

Ik wil dat je open en gevoelig zou zijn voor het goede en de genade. Ik wil dat je je verenigt met mijn Zoon, omdat Ik verlang dat je gelukkig bent en me helpt om het geluk te brengen bij al mijn kinderen. Mijn apostelen, Ik wil iedereen de waarheid van God tonen, zodat mijn hart dat zoveel geleden heeft en dat vandaag zoveel pijn lijdt, meer liefde zou winnen.

Bid voor de heiligheid van jullie herders, zodat ze in naam van mijn Zoon mirakelen kunnen verrichten, want heiligheid brengt mirakelen voort. Dank jullie wel."

Mirjana was opnieuw present bij het Blauwe Kruis en droeg voor het eerst een bril tijdens de Verschijning. Daags voor de Verschijning stroomden zoveel Italiaanse bussen toe in Medjugorje dat het aantal aanwezige bedevaarders in één klap verviervoudigde. De Verschijning van vandaag vond plaats onder een flinke regenbui, maar Mirjana werd beschermd door een grote parasol. De Verschijning werd bijgewoond door de Bisschop van Izmir in Turkije.

Filmpje van de Verschijning

Een uitgebreid videoverslag vindt u hier.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish