Liam Driver uit Groot-BrittanniëLiam Driver uit Engeland verklaarde op Radio Mir dat Medjugorje zijn leven totaal veranderd heeft. Hij leerde Medjugorje kennen door zijn oma die hem regelmatig de Boodschappen vanOnze-Lieve-Vrouw bezorgde. In 2005 kwam Liam voor het eerst naar Medjugorje. Sindsdien begeleidt hij bedevaartgroepen naar Medjugorje.

Tijdens het interview op Radio Mir vertelde hij over zijn leven en de vruchten van Medjugorje: "Mijn oudere broer zat aan de drugs en kwam naar hier. Hij heeft zich hier bekeerd en is nu missionaris in Amerika. Het zijn allemaal vruchten van Medjugorje. Het is niet gemakkelijk om te leven volgens de Boodschappen maar Onze-Lieve-Vrouw zegt dat niets nog moeilijk zal zijn als we ons volledig overgeven aan haar. De jeugd heeft het momenteel bijzonder zwaar. Ik kan ervan meespreken, ik heb in de mediawereld gewerkt en die houdt voor jongeren een groot gevaar in. De jongeren worden door de media beïnvloed en niet door het geloof.

Mijn vader was niet erg onder de indruk van mijn bedevaarten naar Medjugorje, tot zijn oudere zoon naar hier kwam. Toen mijn broer zich hier bekeerde, was mijn vader zodanig gelukkig dat hij ook naar hier is gekomen. Hij zei toen niet goed te weten wat te geloven van Medjugorje, maar dat hij naar hier wilde komen uit dankbaarheid voor al het goede dat zijn gezin overkomen was. Hij is van Medjugorje gaan houden en is onder de indruk van het feit dat al mijn vrienden katholiek zijn geworden. Wanneer men mijn vader vraagt hoe hij zich voelt bij dit alles, antwoordt hij dat de Kerk zo goed voor ons geweest is en dat wij ook moeten trachten goed te zijn voor de Kerk!

Ik begon hier iets nieuws te verlangen in Medjugorje. Voordien wilde ik enkel maar succesvol zijn op het werk, dat was mijn levensdoel. Nu is mijn diepste verlangen om te leven volgens de Boodschappen van de Gospa, in wie ik heel sterk geloof", zo besloot Liam.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish