Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik ben hier onder jullie als een moeder die verlangt jullie te helpen om de waarheid te kennen. Toen Ik zoals jullie op aarde leefde, kende Ik de waarheid en, alleen daardoor, ook een stukje Hemel op aarde. Daarom verlang Ik hetzelfde voor jullie, mijn kinderen. De Hemelse Vader verlangt een zuiver hart dat vervuld is van het kennen van de waarheid. Hij verlangt van jullie dat jullie zouden houden van al wie jullie ontmoeten, want ook Ik houd van mijn Zoon in ieder van jullie. Daarmee begint het kennen van de waarheid.

Heel wat valse waarheden worden jullie aangeboden. Jullie zullen ze overwinnen met een hart dat gezuiverd is door het vasten, gebed, boete en het Evangelie. Dit is de enige waarheid en het is de waarheid die mijn Zoon jullie heeft nagelaten. Jullie hoeven dit niet grondig te onderzoeken. Wat van jullie gevraagd wordt en wat Ik ook gedaan heb, is te beminnen en te geven.

Mijn kinderen, als jullie beminnen, zal jullie hart een thuis worden voor mijn Zoon en Mij en de woorden van mijn Zoon zullen een licht zijn dat jullie door het leven geleidt. Mijn kinderen, Ik zal jullie, apostelen van liefde, gebruiken om al mijn kinderen de waarheid te leren kennen. Mijn kinderen, Ik heb altijd gebeden voor de Kerk van mijn Zoon, en vraag nu hetzelfde van jullie. Bid dat jullie herders de liefde van mijn Zoon mogen uitstralen. Dank jullie wel."

Videoverslag van de Verschijning

De Verschijning begint in de 48ste minuut van de reportage.

Fotoreportage van de Verschijning

De fotoreportage opent op de Facebookpagina van Foto Djani uit Medjugorje. (U hoeft zelf géén Facebookprofiel te hebben om de reportage te bekijken!) Bij elke klik op de foto gaat u naar het volgende beeld.Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish