Jakov Colo ontving zijn jaarlijkse Verschijning van de GospaJakov Colo ontving vandaag zijn jaarlijkse Verschijning van de Gospa. Bij zijn laatste dagelijkse Verschijning op 12 september 1998 beloofde Maria voortaan jaarlijks aan Jakov te verschijnen op Kerstmis. Zo ook dit jaar. De Verschijning begon om 14u40 en duurde 8 minuten.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende Boodschap:

"Lieve kinderen, vandaag op deze dag van genade, verlang Ik dat je hart een stalletje van Bethlehem zou zijn waarin de Redder van de Wereld werd geboren. Ik ben jullie Moeder die onmetelijk van jullie houdt en die bezorgd is over ieder van jullie. Daarom, mijn kinderen, verlaat jezelf op de Moeder zodat Zij het hart en het leven van ieder van jullie bij de kleine Jezus kan brengen. Want alleen op die manier, mijn kinderen, zal je hart getuige zijn van Gods dagelijkse geboorte in jou.

Laat God toe jullie leven met licht en vreugde in het hart te verlichten, zodat jullie dagelijks de weg verlichten en een voorbeeld van ware vreugde zijn voor anderen die in duisternis leven en zich niet openen voor God en Zijn genaden. Dank dat je aan mijn oproep gehoor hebt gegeven."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish