Afgelopen weekend was Vicka aanwezig op twee Medjugorje-gebedsbijeenkomsten in Italië. Op zaterdag was de zienster te gast in Fiuggi, op een boogscheut van het bekende Benedictusheiligdom in Subiaco. De bijeenkomst was enigszins omstreden omdat de plaatselijke bisschop, mgr. Lorenzo Loppa, de gelovigen opgeroepen had om niet deel te nemen aan de gebedsdag. Aan de organisatoren gaf hij de wens te kennen dat de bijeenkomst zou geannuleerd worden "om verwarring te vermijden".

De organisatie liet daarop weten "de bijeenkomst alsnog te laten doorgaan, niet uit ongehoorzaamheid maar omdat een bisschop een groep mensen niet kan verbieden om samen te komen voor een dagje gebed." De bijeenkomst werd alsnog bijgewoond door 2000 gelovigen, met een stralende Vicka in beste doen.

Aankomst van Vicka (smartphonefilmpje met smal beeld)

Verschijning aan Vicka in Fiuggi

Liedje en vreugdedansje

Zondag 9 november woonde Vicka een gebedsdag bij in Palestrina, het Italiaanse diocees van mgr. Domenico Sigalini, een ware Medjugorjevriend die reeds meermaals getuigenis aflegde op het Jongerenfestival in Medjugorje. Ook daar had Vicka een publieke Verschijning van de Heilige Maagd. Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende Boodschap:

"Lieve kinderen, Ik heb jullie zoveel boodschappen te geven, maar begin eerst met de boodschappen na te leven die Ik jullie reeds gegeven heb. Open jullie hart en bid voor de Kerk. De Kerk heeft veel gebed nodig. Ga in de vrede van de Heer, mijn lieve kinderen."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish