Zonsondergang bij het Blauwe KruisVrijdagavond kwam Ivan samen met zijn gebedsgroep op de Verschijningsberg. Het was een prachtige dag in Medjugorje. De temperatuur flirtte met de 25-gradengrens en er stond een verfrissende bries. Rond 18u30 begonnen de eerste pelgrims te verzamelen rond het Blauwe Kruis. Wie op tijd was, kon genieten van een prachtige zonsondergang boven Medjugorje. Vanaf 20u30 begonnen de mensen in dichte drommen toe te stromen.  Vanaf 21 uur begon Ivans gebedsgroep liedjes te zingen. Ivan kondigde om 21u30 aan dat hij de Droeve mysteries van de Rozenkrans zou voorbidden.

Onze-Lieve-Vrouw verscheen rond 22u aan de ziener en bleef verscheidene minuten. Daarna verklaarde de ziener: "Ik wil jullie het voornaamste meegeven uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw van deze avond. Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw vreugdevol en blij onder ons en zoals altijd begroette Zij ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna bad Zij een tijdje over alle aanwezigen en bad Zij voor alle hier aanwezige zieken. Dan zei de Heilige Maagd: "Lieve kinderen, ook vandaag roep Ik jullie op volhardend te zijn in het gebed. Bid, lieve kinderen, in het bijzonder voor volharding in de gezinnen. Vandaag bid Ik samen met jullie voor de gezinnen. Ik verlang, lieve kinderen, heiligheid in de gezinnen. Moge er meer heilige gezinnen komen die leven, bidden en de woorden van mijn Zoon en mijn Boodschappen die Ik jullie geef, beleven. Dank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Daarna zegende Onze-Lieve-Vrouw ons met haar Moederlijke zegen en zegende Zij alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties en jullie gezinnen in gebed aanbevolen. In het bijzonder heb ik alle aanwezige zieken en alle priesters aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw. Onze-Lieve-Vrouw bleef nog een tijdlang verder over ons bidden en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen"."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish