Gisella Baretto uit ArgentiniëEr kwam een pelgrim uit Argentinië naar Medjugorje, Gisella Barreto. Gisella is heel beroemd in Argentinië en de andere Latijns-Amerikaanse landen. Zij won verscheidene schoonheidswedstrijden, werd televisiepresentatrice en leefde in een wereld van glitter en glamour. Maar niets van dat alles kon haar gelukkig maken.

In 2010 kwam ze voor de eerste keer naar Medjugorje, op vraag van haar moeder. Sedertdien begon haar wereld te veranderen. Ze werkt nu niet meer in de media en leeft niet meer in een glamourwereld. Ze is integendeel getuigenis beginnen afleggen en geeft godsdienstlessen op scholen. Ze vertelt hoe gelukkig en gezegend haar leven nu wel is, na zovele jaren.

Gisella vertelde dat ze teruggekeerd is naar Medjugorje om de Gospa te bedanken. Ze zei hoezeer haar moeder een zuil van geloof was in hun gezin en dat zij vier kinderen grootbracht in het geloof. Ze beleefde een mooie kindertijd, maar dat veranderde tijdens haar adolescentie. Ze werd toen aangetrokken door de wereld met al haar uitdagingen.

Gisella was heel mooi en maakte daardoor kennis met de wereld van glitter en glamour. Ze won verscheidene schoonheidswedstrijden en was halve finalist in de Miss Argentiniëverkiezing. "Dat leven was ogenschijnlijk mooi en aantrekkelijk, maar was in werkelijkheid een ware wereldse valkuil. Ik zag er steeds ongelukkig uit en mijn moeder zei me alles op te dragen aan God. Zij was driemaal in Medjugorje. Ze vertelde me over Onze-Lieve-Vrouw van Medjugorje en zei me dat ik Haar overal voor moest bedanken.

Na dat bezoek aan Medjugorje begon mijn leven te veranderen. Ik begreep nu dat het niet volstaat om gewoon maar een goed mens te zijn. Onze ziel moet werkelijk vervuld zijn van God. Het is door de ledigheid van ons hart dat de wereld bij ons kan binnendringen."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish