Marija Pavlovic tijdens een vroegere toespraakOp 25 oktober had Pater Livio Fanzaga opnieuw een interview op Radio Maria met zienster Marija Pavlovic naar aanleiding van de recentste Boodschap van Onze-Lieve-Vrouw.

- Pater Livio: Onze-Lieve-Vrouw vraagt in Medjugorje altijd om te bidden met het hart, maar hoe zou u dat bidden met het hart precies omschrijven?
Marija: Onze-Lieve-Vrouw vraagt altijd om gebed want Zij zegt dat je door te bidden in contact komt met God, en zo vroeg Ze ook vanavond om te bidden. Door te bidden word je eenvoudiger, kom je dichter bij God. Reeds vele jaren zegt Onze-Lieve-Vrouw: "Geef God de eerste plaats in je leven, in je dagindeling." Onze-Lieve-Vrouw streeft en verlangt meer en meer dat wij Gods wil zouden volgen. Ik geloof heel sterk dat iemand die bidt meer en meer aan God gaat toebehoren en Zijn wil volbrengt.

- Door het gebed kom je te weten wat de wil van God is?
Marija: Ja, zelfs het plan dat God heeft voor ons en met ons.

- Wanneer Onze-Lieve-Vrouw zegt dat het gebed wonderen tot stand brengt in ons en door ons, aan welke wonderen moeten we dan denken?
Marija: Ik denk vooral aan de geestelijke. Sterven aan jezelf omdat God in jou gaat leven.

- Wil dat zeggen dat het wonder van de bekering het grootste mirakel is?
Marija: Zeker, want hierdoor gaat het Paradijs voor ons open.

- Wat denkt u van de woorden van Onze-Lieve-Vrouw: "...dat Satan u niet doet trillen zoals de wind doet met de takken"? Gebeurt er iets in de wereld dat ons moet verontrusten?
Marija: Ik denk dat dit gaat over het afstand nemen van God. Zovele mensen leven zonder God.

- En daarna zei Onze-Lieve-Vrouw: "Kindertjes, kies opnieuw voor God"?
Marija: Ja, met meer kracht, meer overtuiging, met grotere aandrang. Onze-Lieve-Vrouw vraagt om elke dag te kiezen voor God, elk moment opnieuw.