Maria verscheen aan Ivan op de vooravond van 100 jaar Fatima (archieffoto)Vrijdagavond 12 mei, de vooravond van de honderste verjaardag van de Verschijningen in Fatima, kwam ziener Ivan Dragicevic met zijn gebedsgroep samen op de top van de Verschijningsberg. Nadat een tijdje gezongen werd, begon Ivan de rozenkrans te bidden. Na twee tientjes vroeg de ziener om te knielen om de komst van Onze-Lieve-Vrouw voor te bereiden. De heilige Maagd verscheen omstreeks 22.00 uur en de Verschijning duurde een achttal minuten.

Na afloop verklaarde Ivan: "Ik wil jullie kort het voornaamste meegeven uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw van deze avond. Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw vreugdevol en blij onder ons en zoals altijd begroette Zij ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." Daarna strekte Zij de armen over ons uit en bad een hele tijd over alle aanwezigen hier. In het bijzonder bad Zij over de hier aanwezige zieken. Dan zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, ook vandaag, in deze tijd van genade, verlang Ik jullie op te roepen om jezelf te openen, om je hart te openen. In het bijzonder roep Ik jullie op om meer te bidden in jullie gezin, dat jullie je gezin hernieuwen. Open jezelf, lieve kinderen, voor de heilige Geest. Dat Hij jullie mag leiden, dat Hij jullie gezinnen mag leiden. Jullie zijn nodig, daarom, bid en open jezelf. Dank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Onze-Lieve-Vrouw zegende vervolgens ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder de zieken, in gebed aanbevolen. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang verder bidden over alle aanwezigen en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". "

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish