Vrijdagavond 12 september kwam Ivan opnieuw samen met zijn gebedsgroep bij het Blauwe Kruis. Omstreeks 22u verscheen Onze-Lieve-Vrouw. De Gospa gaf tijdens deze Verschijning geen specifieke boodschap. Na afloop verklaarde Ivan:

"Zoals steeds wil ik ook vandaag het voornaamste uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw beschrijven. Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw heel vreugdevol en gelukkig in het begin. Zij begroette ons zoals altijd met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna spreidde Ze de armen over ons uit en bad een tijdlang over alle aanwezigen, in het bijzonder de zieken hier aanwezig. Vervolgens bad Zij vandaag een langere tijd voor de priesters en voor roepingen in de Kerk. Daarna zegende Maria ons allen met haar Moederlijke zegen, zegende alle aanwezigen en alle daartoe meegebrachte religieuze voorwerpen. Daarna heb ik jullie allen bij Haar aanbevolen, al jullie noden, jullie intenties en jullie gezinnen, in het bijzonder ook de zieken. Vervolgens bad Maria een tijdlang voor de vrede in de wereld en verliet ons tijdens dat gebed, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen."

Ik wil nogmaals benadrukken dat het grootste deel van deze avond gewijd was aan het gebed voor de priesters, voor roepingen in de Kerk en voor de vrede in de wereld. Dit is het voornaamste uit de ontmoeting van deze avond."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish