Onze-Lieve-Vrouw verscheen op de vooravond van de 35ste Verjaardag van de VerschijningenVrijdagavond 24 juni 2016, de vooravond van de 35ste verjaardag van de Verschijningen (*) kwam ziener Ivan Dragicevic samen met zijn gebedsgroep op de Verschijningsberg. Tegen het moment dat ziener Ivan de berg beklom was de Podbrdo reeds volgepakt met duizenden pelgrims. Onze-Lieve-Vrouw verscheen aan Ivan omstreeks 22.00 uur en bleef vrij lang onder ons. De Verschijning duurde meer dan 10 minuten. Na afloop verklaarde Ivan: "Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw erg vreugdevol en blij onder ons en Zij begroette ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna bad Zij gedurende lange tijd over alle aanwezigen, in het bijzonder bad Zij voor de priesters en de zieken hier aanwezig. Daarna zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, Ik kom onder jullie en Ik verlang jullie te leiden. Uit liefde wil Ik jullie leiden naar mijn Zoon. Hij is Liefde. Ik bid voor jullie allen, lieve kinderen, en Ik spreek voor jullie ten beste bij mijn Zoon. Daarom, wees volhardend in het gebed, lieve kinderen. Bid in het bijzonder voor de vrede. Dank jullie, lieve kinderen, omdat jullie ook vandaag gevolg hebben gegeven aan mijn oproep."

Daarna zegende Onze-Lieve-Vrouw ons met haar Moederlijke zegen en zegende Zij alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties en jullie gezinnen in gebed aanbevolen. In het bijzonder heb ik alle aanwezigen aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw, net als iedereen die een bijzondere gebedsintentie heeft overgemaakt. Onze-Lieve-Vrouw bleef nog een tijdlang verder over ons bidden en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen".

Dit is het voornaamste uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw van deze avond. Jullie weten dat het morgen de 25ste is, dan zal Onze-Lieve-Vrouw ons toespreken met een Boodschap voor de hele wereld."

(*) Onze-Lieve-Vrouw verscheen de eerste maal in Medjugorje op 24 juni 1981, maar omdat Zij pas op 25 juni 1981 voor het eerst tot de kinderen sprak, wordt 25 juni algemeen aangenomen als verjaardag van de Verschijningen. Lees hier het relaas van de eerste dagen.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish