Een geschenk voor Zuster Emmanuel

Zuster Emmanuel werd 70 jaarZuster Emmanuel is afgelopen vrijdag 70 jaar geworden. In haar recentste Nieuwsbrief schrijft ze: "Deze maand, juist voor het feest van Pater Pio zal ik van 60 naar 70 gaan. Bij deze gelegenheid dank ik mijn Schepper voor de gave van het leven en dat Hij me geroepen heeft om Hem toegewijd te zijn. De bruidegom die Hij me gegeven heeft is gans mijn vreugde. Ik vraag Hem, Hem nog lang te mogen dienen, als dat Zijn wil is.

Mag ik u een heel mooi verjaardagsgeschenk vragen? Vraag aan een priester een H. Mis op te dragen opdat het plan van Maria zou mogen verwezenlijkt worden. Moge haar droom werkelijkheid worden: dat Medjugorje zijn vurigheid van de eerste dagen van de verschijningen zou terugvinden! Van harte DANK!"

Vicka keert terug naar het Blauwe huis!

Vicka keert terug naar het Blauwe huis!www.medjugorje-info.com meldt dat Vicka weldra haar getuigenissen hervat... aan het Blauwe huis!

Na bijna twee jaar afwezigheid als gevolg van gezondheidsproblemen met de wervelkolom zal Vicka binnenkort haar getuigenis voor de pelgrims hervatten. Dat doet ze zoals in de vroegere jaren driemaal per week op de trappen van het 'Blauwe huis', haar ouderlijk huis in Bijakovići.

Wij geloven dat iedereen zeer blij zal zijn om Vicka terug te zien, met haar vrolijke glimlach en aanstekelijke vreugde, die haar diepe affiniteit met de Heer aantonen, door alle beproevingen heen. Blijven we bidden voor haar en voor haar missie!

Twee kardinalen op Gebedsavond voor de Vrede in Wenen! 

Kardinaal Ernest Simoni komt naar WenenOp dinsdag 24 oktober 2017 vindt voor de tiende maal de Gebedsavond voor de Vrede plaats in de Stephansdom in Wenen. Kardinaal Christoph Schönborn krijgt het gezelschap van Kardinaal Ernest Simoni uit Albanië die afgelopen zomer de duizenden jongeren op het Jongerenfestival diep wist te ontroeren door zijn levensverhaal en vurig geloof. Niet te missen!

Ook pastoor Marinko Sakota komt over uit Medjugorje en brengt zienster Marija Pavlovic-Lunetti mee. Andere getuigenissen komen onder meer van Hubert Theler, Magnus MacFarlane-Barrow en de gemeenschap Cenacolo. De muzikale omlijsting staat onder leiding van Margit Cerny en violiste Melinda Dumitrescu, samen met een koor en orkest.

De gebedsavond start om 16.00 uur. Einde voorzien omstreeks 21.00 uur. Als alles goed gaat, zal u de gebedsavond live kunnen volgen op Bedevaart.net

Nog even terugblikken...

Omdat het zo mooi is, een nieuwe terugblik op afgelopen zomer in Medjugorje.

Na 1min18sec zien we Vlaams koorlid Alies De Wilde in beeld, enkele seconden later gevolgd door priester Filip Hacour uit Vlaanderen die een biechteling absolutie schenkt.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish