Verschijning aan Mirjana op 2 april live te volgen

De maandelijkse Verschijning van de Gospa aan Mirjana is vanaf 8.00 uur live te volgen op Mary TV.

Zieners op tournée

Pater Giuseppe Sometti uit Brazilië10 maanden nadat Vicka ging getuigen in Valparasio, São Paulo en Rio de Janeiro gaat de zienster alweer op reis naar Brazilië. De 50-jarige Vicka Ivankovic is uitgenodigd op het priesterjubileum van pater Giuseppe Sometti, een Italiaanse priester die al veertig jaar in Brazilië werkt met verlaten kinderen en verslaafden. Vicka zal op 24 en 25 mei getuigen in São Paulo.

Pater Giuseppe kwam voor het eerst naar Medjugorje in 1985 en bracht tijdens zes bedevaartreizen in één sabbatjaar tal van pelgrims naar Medjugorje. In een recent interview op Radio Mir Medjugorje zei hij over zijn eerste bezoek: "Ik begreep meteen dat hier iets bijzonders gebeurt. Ik was erg onder de indruk van de vriendschap van de betreurde pater Slavko. Medjugorje brengt vele goede vruchten voort. Na mijn ervaringen met de kinderen, het sabbatjaar dat ik nam en na gesproken te hebben met pater Slavko besloot ik me te wijden aan het werken met kinderen. Ik heb nu 80.000 kinderen in 13 homes."

Vicka verblijft bij de 'Associatie van Onze-Lieve-Vrouw Koningin van de Vrede' (ANSPAZ). Na 15 april zullen de details van Vicka's bezoek op de website van ANSPAZ gepubliceerd worden.

Zieners Marija Pavlovic en Ivan Dragicevic worden binnenkort in Italië verwacht. Marija Pavlovic zal op 19 april deelnemen aan een gebedsdag in Varese. In het 5000 zitjes tellende stadion van de lokale basketbalclub zal Marija -naast het ontvangen van de Verschijning- getuigenis afleggen, de Rozenkrans bidden, deelnemen aan de Eucharistieviering, de Aanbidding en de Zegening. Het is de vijfde keer dat de 'Medjugorje-Varese associatie' een gebedsdag inricht. Enkele dagen later, op 22 mei, wordt ziener Ivan verwacht in de St.-Bartholomeüskerk in Mestrino (Noord-Italië).Het paasei uit Medjugorje in Citluk

Bijzonder cadeau voor Citluk

Het heiligdom van Medjugorje schonk een beschilderd paasei aan Citluk. Het kunstwerkje werd opgesteld op het plein voor de oorlogsslachtoffers in de stad.

Palmzondag in Medjugorje

Eén van de ruitergroepen uit HerzegovinaMedjugorje beleefde een bijzondere Palmzondag. De Liturgie ving aan op de ruïnes van de oude parochiekerk in de rotonde van Medjugorje. Daarna ging het in processie naar de parochiekerk. De Eucharistieviering werd voorgegaan door Karlo Lovric.

De processie werd gevolgd door een mooi uitgedost groepje ruiters uit Herzegovina.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish