Medjugorjegebedsdag 2015

Met veel vreugde kunnen we u melden dat er in 2015 opnieuw een Medjugorjegebedsdag voor de Benelux zal georganiseerd worden. Het wie, wat, waar, wanneer en hoe leest u op onze pagina met aankondigingen. Neem gauw een kijkje en ontdek welke Franciscanerpater en voormalig Medjugorjepastoor onze geest komt voeden en ons hart komt verblijden.

Pater Slavko, een gegarandeerde voorspreker in de Hemel

Maandag 24 november gedenken we dat pater Slavko Barbaric 14 jaar geleden geboren werd in de Hemel. Vergeten we niet op deze bijzonder dag om zijn voorspraak te vragen in onze gebeden. Reeds bij leven was pater Slavko één van de grootste ijveraars voor de Hemel. Hoeveel temeer zal hij ons nu vanuit diezelfde Hemel willen helpen op het vaak moeizame pad op onze weg naar de eeuwige vreugde. Laten we deze dag al onze zorgen, noden en intenties afgeven aan deze allergrootste Medjugorjevriend. Hij zal er wel mee naar Maria en Jezus stappen en voor ons ten beste spreken!

Ter nagedachtenis en uit eerbetoon aan Pater Slavko vindt u hieronder een mooi filmpje waarin hij verklaart waarom Onze-Lieve-Vrouw ons zo vaak vraagt om te bidden:

Social media

De afgelopen weken waren wat stiller op het vlak van nieuws uit Medjugorje. Dat betekent echter niet dat Bedevaart.net stil bleef staan. Zo is er naarstig gewerkt aan het toevoegen van social medialinks onder elk bericht. Vandaag is het zover en kan u Bedevaart.net 'liken' op Facebook (aan de rechterkant van de startpagina), waarmee u aangeeft 'fan' te zijn van deze website.

Bovendien kan u elk bericht ook delen met de icoontjes onder de tekst. Zo kan u boodschappen, nieuws en informatie uit Medjugorje eenvoudig zelf helpen bekendmaken via uw Facebook-, Twitter- of Google+-profiel. Met het plusknopje (+) opent nog een veel grotere wereld aan social media waarop kan gedeeld worden. Wenst u de boodschap(pen) te delen? Surf dan via het menu Verschijningen naar Boodschappen. Daar vindt u onder elke maandelijkse boodschap eveneens de social mediaknopjes terug.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish