Inschrijvingen derde bedevaart voor personen met een beperking is gigantisch succes

Enorm veel inschrijvingen voor de derde bedevaart voor personen met een beperkingEr resten nog enkele dagen alvorens de derde bedevaart voor personen met een beperking van start gaat. Deze bedevaart gaat door van 23 tot 26 oktober met als thema: "In de school van Maria". Circa 1000 personen hebben zich hiervoor ingeschreven, een enorm aantal! De organisatie is in handen van de vereniging Susret uit Citluk, in samenwerking met de parochie van Medjugorje en het weeshuis Moeders Dorp.

De deelnemers worden op donderdag 23 oktober in Medjugorje verwacht, waar de bewoners hen van gratis kost en inwoon zullen voorzien. Het initiatief van deze bedevaart kwam van Zuster Rastislava Ralbovsky die al eerder op bedevaart naar Medjugorje kwam met een groep uit Djakovo in Kroatië. Het programma zal onder meer bestaan uit workshops, getuigenissen en gebedsmomenten.

Gospin Trg, oftewel het Onze-Lieve-Vrouw-pleinOnze-Lieve-Vrouw-plein

De Informatiecentrum Mir Medjugorje voert al langer Gospin Trg 1 als adres, Onze-Lieve-Vrouw-plein. Ook deze benaming werd nu geofficialiseerd met een straatnaambordje.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish