Verschijning aan Marija Pavlovic live te volgen

Vrijdag 15 augustus, feest van Onze-Lieve-Vrouw Tenhemelopneming, zal Mary TV de Verschijning aan zienster Marija Pavlovic-Lunetti live uitzenden. Te volgen vanaf 18u15 via deze link.

In afwachting spreekt de zienster ons nu reeds toe vanuit haar privékapel:

In het filmpje vertelt Marija: "Het is vandaag (5 augustus, nvdr.) een bijzondere dag. We vieren vandaag de verjaardag van Onze-Lieve-Vrouw. Maria verschijnt dan altijd in een gouden kleed omdat het feest is. Wij zorgen dat er veel bloemen zijn, rozen, en we bidden een noveen en houden ervan om offertjes te brengen vandaag en een paar uur deze nacht. We dragen onze kleine opofferingen op aan Onze-Lieve-Vrouw, ons vasten, ons gebed, de noveen,... Onze-Lieve-Vrouw komt vandaag altijd heel bijzonder met veel vreugde. Zij vraagt van ons om de uitgestoken handen te zijn voor diegenen die niet geloven, niet bidden.

In het bijzonder wil ik u allen ook oproepen om met ons verenigd te zijn in gebed. En ik zal bidden voor u allen en voor al uw intenties, voor alles wat u in het hart draagt en in het bijzonder ook voor alle zieken, voor alle ongelovigen, en voor alle mensen die omwille van ouderdom niet meer naar Medjugorje kunnen komen. U bent dus in mijn gebed en ik nodig u uit zich met ons en met Onze-Lieve-Vrouw te verenigen vanavond. God zegene u allen!"

Getest en goed bevonden... de nieuwe verkeersrotonde bij Medjugorje

Afgelopen week konden we zelf ondervinden wat een enorme verbetering de nieuwe rotonde is bij het binnenrijden van Medjugorje! De verkeerssituatie is er drastisch op vooruitgegaan. De afwikkeling van het verkeer op dit drukke kruispunt gebeurt nu veel veiliger. Zopas werd met behulp van de brandweer straatverlichting geïnstalleerd en ook de signalisatie werd aangebracht. 

De brandweer (sic!) installeert straatverlichting op de nieuwe rotondeOok de signalisatieborden werden aangebrachtDe rotonde is nu helemaal klaar!

 

Zicht op de afgewerkte rotondeDe verlichte rotonde bij nacht

Verslag Mladifest volgt

Achter de schermen van Bedevaart.net wordt hard gewerkt aan een verslag van het voorbije Jongerenfestival. Weldra te ontdekken en te (her-)beleven in geuren en kleuren. In afwachting kan u alvast genieten van een 'making of'-filmpje.

Bidden we voor Vicka

Vicka wellicht opnieuw buiten strijdEr wordt gebed gevraagd voor Vicka. Volgens nog onbevestigde berichten kampt de zienster opnieuw met gezondheidsklachten en werden alle afspraken voor augustus geannuleerd. Feit is alleszins dat de zienster de grote afwezige was op het voorbije Jongerenfestival in Medjugorje. De overige zieners legden getuigenis af bij het buitenaltaar (met uitzondering van Ivanka die een teruggetrokken bestaan leidt). Wie meer nieuws heeft over Vicka, mag dat altijd melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish