Een bijzonder Evangelie op de verjaardag van de Verschijningen!

Een bijzondere Evangelielezing van vandaag!De Kerk schenkt ons vandaag een prachtig Evangelie, op maat van Medjugorje. We brengen het graag extra onder de aandacht.

Heilig Evangelie van Jezus Christus volgens Mattheus 7,15-20: "In die tijd zei Jezus tot zijn leerlingen: Wacht u voor de valse profeten, mensen die tot u komen in schaapskle­ren, maar van binnen roof­zuchtige wolven zijn. Aan hun vruchten zult ge ze kennen. Plukt men soms druiven van dorens of vijgen van distels?

Zo brengt iedere goede boom goede vruchten voort, maar de zieke boom brengt slechte vruch­ten voort. Een goede boom kan geen slechte vruchten dragen, noch een zieke boom goede vruchten. Iedere boom die geen goede vruchten voortbrengt, wordt omgehakt en in het vuur geworpen. Aan hun vruchten dus zult ge ze kennen."

Verkeersrotonde Medjugorje afgewerkt

Zoals enkele dagen geleden gemeld werd volop gewerkt aan een nieuwe verkeersrotonde op de weg tussen Ljubuski en Citluk. Met de nieuwe rotonde kunnen pelgrims, inwoners en bezoekers nu veilig de afslag naar Medjugorje nemen. De werken aan de rotonde zijn net op tijd klaar geraakt voor de verjaardag van de Verschijningen.

Negen maanden wachten... op straatnamen

Negen maanden geledenOndertekening van het contract voor straatnaambordjes en huisnummers in Medjugorje kondigden wij aan dat Medjugorje voorzien zou worden van straatnamen. Een zware bevalling zo blijkt. Hoewel Google Maps de straatnamen reeds gebruikt in het kaartmateriaal werd nu pas een contract getekend voor de plaatsing van de straatnaambordjes. Burgemeester Jerkić van Čitluk verklaarde dat nu zeer spoedig met de uitvoering van de werken zal gestart worden. Het gaat in totaal om 252 naambordjes en 2444 huisnummertegels. Het contract heeft een waarde van 50.264 KM (25.132 euro).

Straatnamen in Google Maps

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish