Pater Slavko herdacht

Pater Slavko, voorspreker voor ons allen24 november was het dertien jaar geleden dat pater Slavko stierf bij het einde van de Kruisweg op de Krizevac. Daags nadien zei Onze-Lieve-Vrouw: "Ik verheug mij met jullie en wil jullie zeggen dat jullie broeder Slavko in de Hemel geboren is en voor jullie een voorspreker is."

Laten we dan ook gebruik maken van die voorspraak en hem onze innigste noden voorleggen: Pater Slavko, bid voor ons!

Bedevaartprogramma 2014 groeit!

Steeds meer organisatoren maken hun bedevaartdata voor 2014 bekend. De eerste pelgrims hebben hun reis voor volgend jaar reeds vastgelegd, zo meldt men ons. Onze trouwe bezoekers weten dat Bedevaart.net zelf geen reizen organiseert. (We stellen wel veel informatie ter beschikking van wie op eigen initiatief naar Medjugorje wilt reizen.)

Wie graag met een groep of met begeleiding op bedevaart naar Medjugorje gaat, vindt op de pagina Op bedevaart een overzicht van alle ons bekende georganiseerde bedevaarten. Bedevaartorganisatoren mogen altijd contact met ons opnemen om hun reisprogramma door te geven. We voegen de informatie graag en belangeloos toe aan het overzicht.

Wacht niet te lang om uw reis vast te leggen. Sommige organisatoren kunnen bij vroege boeking aanzienlijk goedkopere vliegtuigtickets aanbieden!

50ste editie van de korte berichten

Jawel u leest het goed, inmiddels zitten we aan de 50ste uitgave van enkele korte berichten uit Medjugorje. De teller van het totale aantal nieuwsberichten staat op 575 stuks sedert het ontstaan van Bedevaart.net, nu vijf jaar geleden.

Nog meer cijfertjes?

  • 14.389 verschillende bezoekers bezochten de website sedert 1-1-2013 (11.172 in gans 2012, +29%)
  • 148.317 pagina's werden bekeken sedert 1-1-2012 (127.943 in gans 2012, +16%)
  • De bezoekers komen uit 70 verschillende landen: België, Nederland en de Verenigde Staten voeren in die volgorde de top 3 aan, gevolgd door Italië, UK, Polen, Duitsland, Ierland, Bosnië-Herzegovina en Kroatië.

En Google?

  • Zet ons op 4 wanneer men zoekt op 'Medjugorje'
  • Zet ons op 2 wanneer men zoekt op 'Bedevaart'
  • Zet ons op 1 wanneer men zoekt op 'Bedevaart Medjugorje'

Mooie cijfers voor een website die voor en na de werkuren tot stand komt. We bedanken al onze bezoekers voor het blijvend vertrouwen!

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish