Verschuiving in het weekprogramma

De uurregeling van de Aanbidding van het Heilig Sacrament wijzigt lichtjesEén van de indrukwekkendste ervaringen in Medjugorje is de Aanbidding van het Heilig Sacrament. Vanaf 1 oktober 2013 zal een lichte wijziging in de aanbiddingsmomenten in Medjugorje doorgevoerd worden. De Aanbidding van woensdag schuift en dagje naar voor en komt op dinsdagavond te liggen. De Aanbiddingsmomenten zijn voortaan:

  • Dinsdag 21u-22u
  • Donderdag 20u-21u (aansluitend op de H. Mis)
  • Zaterdag 21u-22u

(Eén uur later in de zomer.)

Te voet van Zagreb naar Medjugorje

Bojan Zupanz, een man van 29 jaar uit Zagreb kwam zondag 22 september toe in Medjugorje na een voettocht van tien dagen. Hij deed zijn bedevaarttocht uit dankbaarheid tot de Moeder Gods voor alle gaven die zij hem geschonken heeft in het leven.

Hij legde geen overnachtingsplaatsen vast en leefde alleen maar van de Goddelijke Voorzienigheid. Bojan kwam vorig jaar voor de eerste maal naar Medjugorje: "Die reis was prachtig. De Heilige Eucharistie, de homilieën, de beklimming van de Verschijningsberg,... maar dit alles was niet te vergelijken met de ervaring die ik net beleefd heb", zei Bojan, en hij dankte ieder die hem op zijn pelgrimstocht geholpen heeft.

Bedevaart.net alweer een pagina gegroeid

De partituur van de hymneIn een afzonderlijk bericht kunt u genieten van een mooie, gezongen versie van de hymne van Medjugorje. Dit Medjugorjelied werd als blijvende pagina toegevoegd aan het menu Multimedia.

 

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish