Het Weeshuis van Zr. Kornelija waar Vicka voortaan driemaal per week een conferentie zal gevenVicka geeft opnieuw regelmatige getuigenissen

Na een maandenlange afwezigheid zal Vicka opnieuw regelmatige conferenties geven in Medjugorje. Ze zal de mensen toespreken op maandag, woensdag en vrijdag in het weeshuis van Zuster Kornelija in Vionica.

Hieronder een kort filmpje van het slot van Vicka's toespraak op maandag 9 september 2013:

Ivan vertrokken naar de USA

Ivan woont met zijn Amerikaanse echtgenote en kinderen afwisselend een aantal maanden in Medjugorje en een aantal maanden in de Verenigde Staten. De ziener en zijn gezin vertrokken zopas naar de USA. Ivan zal er de komende maanden op verscheidene plaatsen te gast zijn op Medjugorje-gebedsbijeenkomsten.

Aankondiging gebedsavond Wenen

Wie het nog niet opmerkte, maken we bij deze graag attent op de nakende Medjugorje-gebedsavond voor de vrede in Wenen. U vindt het volledige programma bij de Aankondigingen in het menu Nieuws. (Met speciale gast uit België!) Ook dit jaar verwachten we de Gebedsavond te kunnen uitzenden via Bedevaart.net

Nieuwe regels voor het overnemen van berichten

De copyrightregels van Bedevaart.net werden verfijnd. De nieuwe "do's en don'ts" kan u hier nalezen.

Wie vroeger reeds een afwijking vroeg en verkreeg op de algemeen geldende copyrightregels hoeft niets te ondernemen. Uw toelating blijft onverkort van kracht.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish