Zr. Emmanuel bericht over Vicka

Vicka, geliefd maar ook omstuwd door pelgrimsIn haar nieuwsbrief van 15 mei 2013 - een Nederlandse vertaling volgt weldra - heeft Zuster Emmanuel nieuws over de onfortuinlijke Vicka.  Eerder kon u bij ons lezen dat Vicka naar Rome werd gebracht voor onderzoek, maar niet opnieuw geopereerd moest worden.  Zr. Emmanuel schrijft dat dit ziekenhuisbezoek het gevolg was van een nieuwe duw door een pelgrim.

Vicka is van Rome doorgereisd naar Zagreb voor verdere behandeling van haar rug.  Dat blijkt bijzonder delicaat te zijn en kan opnieuw een hele tijd in beslag nemen.  Verwacht wordt dat Vicka gedurende meerdere maanden de pelgrims niet te woord zal kunnen staan in Medjugorje.

"We missen haar heel erg", schrijft Zr. Emmanuel, "maar zij blijft bij ons, meer dan ooit, met haar hart en haar vurig gebed.  God heeft de leiding, en we weten dat alles ten goede komt van hen die Hem beminnen.  Laten we in die beproeving bidden voor Vicka, Mario en hun twee kinderen!", besluit Zuster Emmanuel.

Ook Mirjana kampt met rugpijnDaarnaast vernemen we dat ook Mirjana veel te lijden heeft van rugklachten.  Enkele maanden geleden was op een filmpje van de Verschijning goed te zien dat Mirjana veel pijn had bij het afdalen van de Podbrdo.

Ook haar rugproblemen blijken nog niet van de baan.  We nodigen u uit ook Mirjana's rugpijn op te nemen in uw gebed.

Marija Pavlovic op gebedsdag nabij Verona

Zaterdag 18 mei 2013 woonde zienster Marija Pavlovic een gebedsdag bij in Villafontana, een piepklein dorpje nabij Verona (I).  De inhoud van haar betoog werd nog niet bekend, en evenmin of zij een boodschap ontving tijdens de Verschijning.  Meegenieten van enkele foto's kan gelukkig al wel.

Marija op zaterdag 18 mei in ItaliëVerschijning van de h. Maagd in VillafontanaLet even op het jongetje met kap... zou hij ook Maria zien?

Aanbidding van het AllerheiligsteDe aanwezige gelovigenGospa majka moja, Kraljica Mira

Grote groep gehandicapten op bedevaart in Medjugorje

De groep uit Split luisterend naar een getuigenisEen groep van 180 gehandicapten en begeleiders kwam op bedevaart naar Medjugorje.  Het gaat om een groep uit Split (Kroatië) die andere jaren op bedevaart ging naar Lourdes.  Dit jaar kwam de groep voor het eerst naar Medjugorje.  Ze woonden er de Heilige Eucharistie bij en verbleven in het weeshuis Dorp van de Moeder, dat speciaal daarvoor plaatsen afstond en ter beschikking stelde.

Pater Slaven geeft uitleg bij de Boodschappen van de GospaDe leden van de gemeenschap van de Barmhartige Vader zorgden voor opvang en maaltijden en legden getuigenis af voor de groep.  Pater Slaven Brekalo gaf toelichting bij de boodschappen van de Koningin van de Vrede.  De Franciscaanse jeugd van de parochie hielp mee bij het duwen van de rolstoelen en zorgde ervoor dat iedereen een goed plekje kreeg.  Hoewel het regende tijdens hun verblijf verliep alles vlekkeloos en viel geen jammerklacht te horen.  De bedevaarders waren bijzonder gelukkig en hopen terug te komen met een nog grotere groep.

Foto's van topfotograaf op Bedevaart.net

Om af te ronden nog een nieuwtje 'uit eigen huis'.  Bedevaart.net kon een akkoord sluiten met een topfotograaf uit Medjugorje.  Reeds jarenlang staat Daniel Miot op de eerste rij bij de zieners in Medjugorje.  Zopas kregen we toelating van Daniel om zijn prachtige foto's te gebruiken op onze website.

Dat betekent unieke en exclusieve beelden vanop een uitverkoren positie.  Het is een grote vreugde die we graag met u delen.  De foto's van Vicka en Mirjana bovenaan dit bericht zijn de eerste die we u in dat verband kunnen aanbieden.  Daniel Miot is Italiaans fotograaf en beheerder van nieuws- en fotosite Guarda con me.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish