Oudejaarsavond in Medjugorje

Oudejaarsavond in MedjugorjeVele duizenden jongeren van over de hele wereld zijn gearriveerd in Medjugorje om het nieuwe jaar te vieren.  Het avondprogramma op oudejaarsavond start om 17u met het bidden van de Rozenkrans.  Om 18u wordt een Dankmis opgedragen voor het voorbije jaar, gevolgd door de Kerstevocatie door de leden van Cenacolo.  Dit kersttoneel vindt plaats op het voorplein aan de kerk.

Om 22u start een gebedswake met Aanbidding van het H. Sacrament en de H. Mis.  Het volledige programma wordt op groot scherm uitgezonden in de Johannes Paulus II-hal achter de kerk, net als op het grote videoscherm naast het buitenaltaar.

Enkele aanpassingen aan de website

Misschien heeft u het al gemerkt, voortaan gebruiken wij in de berichten op Bedevaart.net zogenaamde 'gelinkte titels'.  Wanneer u op de titel van een nieuwsbericht klikt, opent het bericht in een aparte pagina.  Het adres van die pagina kan gemakkelijk opgenomen worden in een mailtje, forumbericht, tweet op twitter,...  Het verspreiden van nieuwsberichten wordt daarmee vergemakkelijkt.

Op de startpagina van Bedevaart.net vindt u aan de linkerkant onder 'Help mee om de Boodschappen te verspreiden' een link naar een PDF-bestand dat kan verknipt worden tot drie strooibriefjes met de recentste boodschap aan Marija Pavlovic op de 25ste van de maand.  Toch kregen we regelmatig de vraag om de laatste boodschap op een eenvoudige manier één keer te kunnen afdrukken.  Daarom werd onze overzichtspagina met boodschappen hervormd en kreeg elke boodschap nu individueel een printicoontje mee.  U vindt de overzichtspagina in het menu Verschijningen > Boodschappen of door hier te klikken.

Ook een vraag of suggestie voor Bedevaart.net?  Wij zijn blij met elke (constructieve) opmerking.  Een foutje gezien, een idee voor een verbetering?  Aarzel niet en laat ons iets weten.  U vindt alle contactgegevens op deze pagina.

Wij wensen ieder van u een prettig jaareinde en een zegenrijk 2013, op voorspraak van Maria en onze Heilige van het jaar!

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish