Bedevaartprogramma 2018 groeit

Het bedevaartprogramma 2018 groeitHet overzicht van Medjugorje-bedevaarten in 2018 groeit week na week. Wacht niet te lang om een organisator te contacteren. Vroeger gekochte vliegtuigtickets zijn vaak voordeliger dan wie (te) lang wacht.

Je vindt het volledige overzicht hier. Bedevaart.net organiseert zelf geen reizen. Bent u  zelf organisator en wenst u uw bedevaartreis naar Medjugorje kosteloos te laten opnemen in het overzicht, neem dan gerust contact met ons op! We voegen uw reis graag toe.

Snelwegvignet Oostenrijk nu ook digitaal

Oostenrijks snelwegvignet nu ook digitaal bestelbaarVoortaan hoef je geen snelwegvignet voor Oostenrijk meer te kleven wanneer je met de auto naar Medjugorje rijdt. Vanaf 2018 is het mogelijk om een digitaal vignet aan te schaffen. Via intelligente nummerplaatscanning ziet de Oostenrijkse wegenpolitie of je zo'n virtueel vignet gekocht hebt. Opgelet: het digitaal vignet moet minstens 18 dagen voor afreis aangekocht worden in verband met het herroepingsrecht bij online-aankopen.

Klik hier voor meer info (D) en een link naar de webshop voor aankoop. Aan de tolheffing voor sommige tunnels in Oostenrijk wijzigt niets.

Een nieuw boek van Zuster Emmanuel Maillard

Een nieuw boek van Zuster Emmanuel MaillardZuster Emmanuel bracht een nieuw boek uit: "De vrede zal het laatste woord hebben". Zuster Briege McKenna die het voorwoord schreef, zegt over dit boek onder meer: "Dit boek reikt onze wereld die totaal uitgeput is een diepe rust en vrede aan." en "Wanneer u dit boek ter hand neemt, weest er dan op voorbereid dat u een nacht niet zult slapen, want u zult niet kunnen ophouden met lezen."

Het boek is verkrijgbaar in de webshop van onze vrienden van Medjugorje.nl