Onze-Lieve-Vrouw verscheen aan Ivan op de VerschijningsbergHet was bewolkt, vrijdag 22 juni, toen Ivan opnieuw met zijn gebedsgroep samenkwam op de Verschijningsberg. Halverwege het gebed begon het te regenen. Onze-Lieve-Vrouw verscheen aan de ziener omstreeks 22 uur en bleef 5-6 minuten onder ons.

Na afloop verklaarde Ivan: "Ook vandaag wil ik jullie, na onze gezamenlijke ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw, een korte beschrijving geven van deze ontmoeting. Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw zeer vreugdevol en blij onder ons en zoals altijd begroette Zij ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." 

Daarna zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, ook vandaag roep Ik jullie op tot vrede. Kies voor vrede. Kies voor Jezus. Hij is jullie vrede. Ga op weg met Hem. Wees mijn apostelen van vrede. Daarom, bid. Word niet moe te bidden. Ik bid voor ieder van jullie en Ik spreek voor ieder van jullie ten beste voor mijn Zoon. Dank jullie, lieve kinderen, voor jullie volharding, voor jullie goede daden, en dat Ik samen met jullie mijn plannen kan realiseren door mijn komst hier."

Daarna bad Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang over ons allen. Onze-Lieve-Vrouw zegende ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder de zieken in gebed aanbevolen. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang verder bidden en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". "

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish