Fosso in Italië, verbroederd met MedjugorjeUpdate 25-9-2014: Het dorp waaruit Gigliola Candian afkomstig is, blijkt verbroederd te zijn met... juist!

Gigliola Candian, genezen van MSHet nieuws moet nog bevestigd worden door haar artsen, maar een Italiaanse vrouw zegt afgelopen zaterdag in Medjugorje genezen te zijn van multiple sclerose. De 48-jarige Gigliola Candian afkomstig uit Fossò nabij Padua en Venetië: "Ik ging naar Medjugorje en ben genezen van multiple sclerose. Voor mij is het een wonder. Ik voelde een grote hitte aan mijn benen en zag een groot licht. Vanaf dat moment realiseerde ik me dat ik kon lopen. Ik had mijn ziekte aanvaard en heb nooit aan Onze-Lieve-Vrouw gevraagd om me te genezen."

Gigliola Candian leed meer dan 10 jaar aan MS en zat sinds december 2013 in een rolstoel. Tijdens het bijwonen van de Avondmis op zaterdag 13 september 2014 was ze, onder de ogen van haar dochter, in staat om op te staan en weer op eigen benen te lopen. Eerst langzaam, tot ze aan vertrouwen won en het steeds beter ging, hoewel ze amper nog beenspieren heeft. Ze keerde met de autobus terug naar Fossò en kon zelf amper geloven dat ze de rolstoel niet meer nodig had. 

De voorbije dagen kon ze zelfstandig rondlopen thuis, enkele korte wandelingen in de tuin maken en maakte ze, met behulp van een rollator, dag na dag verdere vooruitgang.

Gigliola Candian uit Fossò in ItaliëGigliola Candian zat al bijna een jaar in een rolstoelDe vrouw kan nu weer zelfstandig stappen

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish