Onze-Lieve-Vrouw verscheen aan Ivan bij het Blauwe Kruis

Afgelopen vrijdag kwam ziener Ivan Dragicevic opnieuw met zijn gebedsgroep samen bij het Blauwe Kruis. Onze-Lieve-Vrouw verscheen omstreeks 22.00 uur. Na afloop verklaarde Ivan: "Zoals steeds wil ik jullie dichter bij Onze-Lieve-Vrouw brengen en het voornaamste meegeven uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw deze avond. Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw vreugdevol en blij onder ons en zoals altijd begroette Zij ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." 

Daarna bad Zij een tijdlang met uitgestrekte armen over ons allen hier aanwezig en in het bijzonder bad Zij voor de aanwezige zieken. Dan zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, ook vandaag verlang Ik jullie te zeggen dat mijn Zoon Mij heeft toegestaan om zo lang bij jullie te blijven omdat Ik verlang om jullie op te voeden, te onderrichten en jullie te leiden naar Vrede. Ik verlang jullie naar mijn Zoon te brengen. Daarom, lieve kinderen, aanvaard mijn Boodschappen en leef ernaar. Aanvaard het Evangelie en leef, leef volgens het Evangelie! Weet, lieve kinderen, dat de Moeder altijd voor jullie bidt, voor jullie ten beste spreekt bij haar Zoon. Dank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Onze-Lieve-Vrouw zegende ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder de zieken, in gebed aanbevolen. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang verder bidden en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". "

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish