Zienster Marija Pavlovic gaf enige toelichting bij de recentste Boodschap op Radio MariaHet gebed is de opperste vreugde in tijden van beproeving, zo zegde Marija Pavlovic op 25 september aan Radio Maria, kort nadat de zienster de maandelijkse Boodschap voor de wereld bekend gemaakt had.

Pater Livio Fanzaga: "Hoe kunnen we deze vreugde beleven in tijden van beproeving en lijden?"

Marija Pavlovic: "Onze-Lieve-Vrouw zegt dat we kunnen bidden. Een persoon die bidt, is een persoon die geleid wordt door de wil van God. Natuurlijk is dat een beetje moeilijk want wanneer we op de proef gesteld worden, willen we dat vermijden en willen we het kruis ontlopen. Maar Onze-Lieve-Vrouw zegt ons te bidden om deze vreugde, deze liefde, dit licht en deze vrede te bewaren.

Het is moeilijk maar wanneer we bidden en leven naar de wil van God komt de vrede in ons hart. Dat is alles wat Onze-Lieve-Vrouw van ons vraagt. Zij weet dat dit moeilijk is voor ons. Daarom dat Ze ons aanspoort, ons helpt en inspireert door de Boodschappen. Zij wilt dat wij ons meer en meer gaan toeleggen op het bidden en op de geloofspraktijk, om schoonheid, vreugde en vrede te verwerven die een waardevolle genaden van God zijn.

Onze-Lieve-Vrouw vraagt ons meer en meer om te bidden voor de jongeren, voor de gezinnen en voor de Godgewijden. En ook dat we zouden bidden voor diegenen die zich christelijk noemen maar vaak geen goed getuigenis daarvan afleggen. Ze nodigt ons uit om steeds vaker vreugdevol te getuigen bij de mensen rondom ons.

Ik hoop dat deze Boodschap evenveel vreugde en evenveel licht brengt bij het getuigen van ons geloof, als Onze-Lieve-Vrouw gezegd heeft. En hopen we dat wij mogen zijn als de sterren die het hoofd van de Madonna tooien."

Bron: Medjugorjetoday

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish