Maria Pia Pacioni en zoon PiergiorgioMaria Pia Pacioni woont in Montottone, Italië. Ze is weduwe en heeft een zoon van 24 jaar. Ze worstelt met een vreselijke ziekte, myelitis, een ongeneeslijke ontstekingsziekte aan het ruggenmerg. De aandoening veroorzaakt gewrichtspijn en een progressief toenemende verlamming. Al twee jaar lang heeft ze krukken nodig om te stappen. De vrouw gaat op bedevaart naar Medjugorje en merkt op de Verschijningsberg en op de Kruisberg een sterke rozengeur op. De bedevaart loopt ten einde en Maria Pia Pacioni keert terug naar huis.

In mei 2012, Maria Pia was toen 62 jaar, gebeurt het onwaarschijnlijke: "Ik was aan het wandelen naar de tuin en plots voelde het alsof iemand mijn rug streelde. Vanaf dat moment deed mijn been geen pijn meer. Ik draaide me om, maar zag niemand. Het wandelpaadje was verlaten. Ik voelde me alleen met Jezus." Maria Pia Pacioni was genezen van myelitis.

De vrouw besluit niets te vertellen aan haar zoon Piergiorgio, een handelsvertegenwoordiger, wanneer die na zijn werkdag thuiskomt voor het avondmaal. Wanneer hij zijn moeder zonder wandelstok en in tranen aantreft, beseft de jongen al gauw wat er gebeurd is. "Hij gaf me een knuffel en we zijn beiden beginnen wenen."Het medisch attest van genezenverklaring In de euforie na haar genezing begint Maria Pia Pacioni de trap op en af te lopen. Piergiorgio is ontsteld en roept haar toe: "Mama, wat doe je nu? Stop daarmee om de liefde Gods!"

Maria Pia is bereid om zich opnieuw te laten onderzoeken. Ze maakt een afspraak in het ziekenhuis van Ancona bij haar specialist neurologie, prof. dr. Francis Logullo, dezelfde arts die haar in augustus 2009 ongeneeslijk ziek verklaarde. Op 14 juni 2013 ziet professor Logullo hoe Maria Pia Pacioni stevig stapt, zonder pijn, zonder orthopedisch corset, zonder krukken of andere hulpmiddelen. Professor Logullo is diep aangeslagen en tot tranen toe bewogen. Met een medisch attest verklaart hij Maria Pia Pacioni volkomen genezen.

Dit artikel is het derde in een vierdelige vastenreeks. Volgende week: laatste deel - Duitse vrouw geneest van pancreaskanker.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish