Jean Azar, genezen van depressie in MedjugorjeJean Azar komt uit Libanon. In 2002 kwam hij de eerste keer naar Medjugorje.  Hij ging door een heel moeilijke periode in zijn leven.  Meerdere malen probeerde hij zelfmoord te plegen maar in Medjugorje kreeg hij de genade om genezen te worden.

Azar vertelt: "God raakte mijn hart door Maria.  Sindsdien is er veel veranderd in mijn leven en leef ik naar de Boodschappen van Onze-Lieve-Vrouw.  Ik bemediteer de Boodschappen elke dag en werd een veel beter persoon.  Hier zag ik mijn hele leven, vanaf de vroege kinderjaren tot volwassenheid, voor mijn ogen en ik zag dat de genade van God met mij is.  Ik verloor mijn vader toen ik nog maar drie jaar en een half was en was getuige van de dood van mijn leraar, die omkwam bij een bomexplosie op een binnenplaats.

Dit heeft mij getekend voor het leven, maar nu zie ik dat de genade van God boven alles is en dat is zo geweldig!  Ik dank de Heer voor dat genade dat ik elk jaar naar hier kan komen.  Ik kan de Hemelmoeder niet genoeg bedanken om mij elke dag naar haar Zoon te leiden."

Jean Azar voegde er nog aan toe dat hij naar Medjugorje kwam op aanbevelen van zijn zus die een aantal dingen gelezen had over Medjugorje.  "Aangezien ik er zeer slecht aan toe was, probeerde zij me te overhalen naar hier te komen, maar ik wilde niet.  Ik zei dat Maria overal is en ik begreep niet waarom ik naar Medjugorje moest komen om te genezen.  Maar toen ik een boek las dat ze me gegeven had, werd ik geraakt.  Ik besloot naar hier te komen, maar alvorens dit te doen, schreef ik een brief aan de heilige Maagd over mijn leven en de vele vragen die ik had.  Al tijdens die eerste bedevaart werden al mijn vragen beantwoord!", zo besluit Jean.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish