Biddend bij het Blauwe KruisGisterenavond (vrijdag 25 april) gaf Onze-Lieve-Vrouw nog een tweede Boodschap, aan ziener Ivan Dragicevic. Maria verscheen om 22u bij het Blauwe Kruis tijdens bij een bijeenkomst van Ivans gebedsgroep. Onder een bewolkte hemel verzamelden zich enkele duizenden pelgrims van over de hele wereld om erbij te zijn.

Om 20u30 begon men liedjes te zingen, om 21u15 gevolgd door het bidden van de Rozenkrans. Onze-Lieve-Vrouw verscheen aan Ivan rond de klok van tien en bleef verscheidene minuten. Na afloop van de Verschijning verklaarde Ivan:

"Ik wil jullie vertellen wat het voornaamste was tijdens de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw deze avond. Onze-Lieve-Vrouw kwam vanavond opnieuw vreugdevol en gelukkig. Zij begon met ons allen Moederlijk te begroeten: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." Daarna strekte Ze de armen uit en bad langere tijd over alle aanwezigen.  Maria bad in het bijzonder ook voor de aanwezige zieken. 

Toen zei Onze-Lieve-Vrouw: "Lieve kinderen, ook vandaag en in de komende tijd, vraag Ik jullie in het bijzonder om te bidden voor de vrede. Open jezelf, lieve kinderen, voor de Koning van de Vrede. Bid in deze tijd. Bid in het bijzonder voor de vrede in de wereld, lieve kinderen. Er is zoveel gebrek aan vrede in de wereld, zoveel gebrek aan vrede in het hart van de mens.

Bid dat de vrede mag gaan heersen in het hart van de mens. Hierdoor zal de vrede in de wereld komen. Ik bid hiervoor. Ik spreek voor ieder van jullie ten beste bij mijn Zoon. Bid, lieve kinderen, bid. Dank dat je ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebt gegeven."

Onze-Lieve-Vrouw zegende ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende ook alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Vervolgens heb ik ieder van jullie, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder ook de zieken en alle aanwezige priesters aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw. Daarna bleef Maria verder bidden en verliet ons tijdens dat gebed, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". Dit is het voornaamste dat ik jullie van deze avond kan meegeven."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish