Jorge Zvala uit San Francisco: "Hart vervuld in Medjugorje"Jorge Zvala werd geboren in El Salvador, maar groeide op in San Francisco. Hij vertelde dat hij als kind niet anders was dan de andere jongens en meisjes van zijn leeftijd. De kerk was veraf en hij wist niet hoe te bidden. "Als ik me al enig gebed herinner uit mijn kindertijd dan is het het Onze Vader en het Weesgegroet. De Geloofsbelijdenis kende ik niet. Ik weet nog goed hoe ik in mijn jeugd op zoek was naar geluk. Ik ging uit met mijn vrienden en we zouden alles gedaan hebben om het geluk te vinden. Ik weet nog goed hoe die geluksmomenten snel weer vervlogen en we dan opnieuw op zoek gingen.

Nadat ik had horen vertellen over de Verschijningen in Medjugorje besloot ik naar hier te komen. Mijn neefje Carlos had hetzelfde verlangen en dus kwamen we samen naar hier. Plots werd mijn hart vervuld! Ik was al 10 jaar niet meer gaan biechten, maar hier zocht ik de biechtstoel weer op. Ik herinner me hoe dicht we Gospa bij ons voelden", zei Jorge, die samen met Carlos een gebedsgroep oprichtte toen ze weer thuis waren.

"Wij zagen dat als een vrucht van Medjugorje, we voelden dat we ons geloof in praktijk moesten brengen. We begonnen een gebedsgroep en gingen de armen helpen. Elk jaar zoeken we een andere plaats op om geestelijk te herbronnen en ik ben heel blij dat we dit jaar naar Medjugorje gekomen zijn. We zien de Gospa echt als model voor missionarissen, Zij plaatst de anderen altijd voor zichzelf", zei Jorge.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish