Zienster Marija Pavlovic-LunettiTijdens een interview van Pater Livio Fanzaga met zienster Marija Pavlovic-Lunetti afgelopen weekend op Radio Maria ItaliĆ«, vertelde de zienster over een ongewoon voorval tijdens een Verschijning. Bij een recente Verschijning van Onze-Lieve-Vrouw aan Marija in Verona (I), ging de H. Maagd plots langs de zienster heen naar een ziek kind op de eerste rij.

De zienster vertelt dat ze hevig geschrokken was toen Onze-Lieve-Vrouw plots langs haar heen ging. De zienster stond op uit haar knielbank om rond te kijken waar de Verschijning heen ging. Marija zag de H. Maagd het kleine kind aaien en zegenen. Toen hoorde ze het kindje duidelijk roepen: "Weesgegroet Maria, kom in mijn huis! Kom in mijn hart! Weesgegroet Maria, vol van genade!"

Marija Pavlovic: "Ik weet niet of dit kindje de Madonna gezien heeft of niet. Het kind huilde toen dit gebeurde. Sinds het kindje daarna naar Medjugorje werd gebracht, noemen we haar 'De Engel van de Madonna'."

De zienster vertelde dit aan Pater Livio naar aanleiding van de frase uit de Boodschap van Onze-Lieve-Vrouw op 25 juli laatstleden: "Ik ben bij jullie en met de heiligen en de engelen spreek ik voor jullie ten beste."