Het logo van de derde internationale bedevaart voor personen met een handicapVan 23 tot 26 oktober 2014 vindt in Medjugorje de derde internationale bedevaart voor personen met een beperking plaats. De organisatie is in handen van de vereniging "Susret" uit Citluk, in samenwerking met de parochie van Medjugorje en het weeshuis "Moeders Dorp". De algehele coördinatie ligt in handen van pastoor Marinko Sakota.

De deelnemers worden donderdagnamiddag 23 oktober 2014 in Medjugorje verwacht. De parochianen van Medjugorje bieden hen kostenloze overnachting en maaltijden aan. Het bedevaartprogramma start op vrijdagavond en loopt tot zondag, met workshops, getuigenissen en gebedsmomenten. Op zaterdagvoormiddag wordt de Verschijningsberg beklommen.

Inschrijven voor deze bedevaart kan uitsluitend door voor 30 september een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij de inschrijving dient men te vermelden aan welke aandoening de deelnemer lijdt, wie hem of haar vergezelt, of ook de ouders meekomen, hoeveel dagen men deelneemt en de eigen contactgegevens.

De vereniging Susret uit Citluk ("Ontmoeting") werd opgericht in 2009 met als doel het organiseren en faciliteren van onderwijs voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish