De teksten, afbeeldingen en gegevens gepubliceerd op deze website, evenals de grafische vormgeving en de functionele aspecten ervan, genieten van de bescherming op de auteursrechten.

Wat mag er wel?

Het is toegelaten teksten en afbeeldingen te gebruiken, af te drukken of te downloaden voor privé-gebruik.

Wat mag er niet?

Het is te allen tijde strikt verboden inhoud van deze website te commercialiseren.
Het overnemen van inhoud zonder correcte bronvermelding (www.bedevaart.net) is te allen tijde verboden.

Wat mag er soms?

Het e-mailen van website-inhoud, het overnemen van website-inhoud op andere websites of internetfora, het overnemen van website-inhoud in (papieren) publicaties is uitsluitend toegestaan indien volgende voorwaarden vervuld zijn:

- Geen toevoegingen, geen weglatingen, geen wijzigingen aan de inhoud
- Een correcte bronvermelding: www.bedevaart.net

En bij twijfel?

Elke andere vorm van reproductie, verspreiding of exploitatie van de inhoud van deze website of delen daarvan, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is uitdrukkelijk verboden en vormt een inbreuk op het intellectuele eigendomsrecht.

Maar weet… wij verlenen graag toestemming om informatie van deze website ter beschikking te stellen voor niet-commerciële doeleinden. U kan ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Disclaimer

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid tot stand kwam, kunnen wij geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor onvolledige of foutieve informatie en de eventuele schade die eruit voortvloeit.

 

 

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish