Nieuws uit Medjugorje

Zienster Marija PavlovicMaria

Boodschappen op de 25ste van de maand

door Onze-Lieve-Vrouw gegeven

aan Marija Pavlovic-Lunetti

Georganiseerde bedevaarten naar Medjugorje

Bedevaart.net organiseert zelf geen bedevaarten.  Het opzet van Bedevaart.net is immers het verschaffen van informatie voor wie graag op eigen initiatief naar Medjugorje gaan. Op de volgende pagina's vind je alle informatie om je bedevaart grondig praktisch voor te bereiden. Vervoersmogelijkheden, overnachting onderweg, verblijf ter plaatse, activiteiten en ontspanning, wij helpen je graag op weg!

Hou je het toch liever bij een begeleide bedevaart in groep?  Dan vind je hieronder een opsomming van alle gekende bedevaartorganisaties uit Vlaanderen en Nederland.  Voor verdere informatie en advies verwijzen wij u uitsluitend door naar de betrokken organisator.

Bent u zelf organisator en wenst u uw initiatief kosteloos te laten opnemen?  Stuur dan een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op datzelfde mailadres of op onze contactpagina kan u uiteraard ook terecht voor bijkomende inlichtingen bij het plannen van je eigen bedevaart.

 

Nieuws en duiding bij de Onderzoekscommissie van het Vaticaan

 

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish